Eggersvej

At være eller ikke at være !?

Når to mennesker elsker deres liv sammen, betyder det ikke at de vil det samme i deres udgangspunkt.
Det er vel det smukke i livet…

En ting er, at udestuen tager de bolig kvadratmeter som umuliggøre en carport, men er et stort ønske fra Martin som ser de lange efterårs aftener med drengene og hans imponerende kollektion af vin fra den afkølede kælder.

Den anden ting er at hans kone og moder til deres kæreste eje, ønsker en åben terrasse som kan bringe solen ind og give dem luft og lys når det nordiske klima tillader det… Så har man en udfordring.


Terræn regulering og forhøjede terrasser er en evig krig imellem servitutter og lokalplaner som mange med høj kælder taber hvert eneste år!

Ved at etablere en æstetisk ramme omkring en aluminiums pergola med vinduer og varme legemer fra Falke Markiser, kunne vi lave en udestue som kunne fjerne “Taget” Og derfor ikke længere betragtes som en “Lukket konstruktion”

Det gav os solen men udestuens aflukke når vi havde brug for den.

De flytbare lamel løsninger i rammen som er lavet af brændt fyrretræ, kan give privatliv fra naboens høje bygning og skygge til de varmeste dage hvor sydsiden koger.

Altså løser vi begge ønsker i en bygningskrop… Men men men, hvordan tror i den nu lovlige carport ser ud !?

Ja logisk nok ligner den tilbygningen af udestuen med elementer som kobler den til husets arkitektur og giver en følelse af visuel berettigelse på det klassiske hus i Hellerup.

Kirsebæret på toppen er de svævende beton elementer som er åbne i siderne og derfor ikke kan betragtes som terræn regulering…

Job done !